Welcome to the Gamebase 64 forums.                 An attempt to document ALL Commodore 64 gameware before it's too late!

Changing gamebase name

Discuss GameBase, the Universal Emulator Frontend!

Moderator: Jimbo

manguan
Keen Member
Keen Member
Location: Spain
Posts: 180
Joined: Mon Jan 22, 2018 9:26 pm

Changing gamebase name

Sat Jan 27, 2018 11:33 am

Is it possible to change gamebase names in the frontend launcher?
In some gamebases it is enough changing folder and .mbd file names. However this does not work for al cases.
Any idea?
Thanks.
Attachments
Sin título-1.jpg
This are the names I want to change
Sin título-1.jpg (145.21 KiB) Viewed 3641 times
User avatar
.mad.
Highly Commended Member
Highly Commended Member
Location: Lancashire
Posts: 1748
Joined: Sun Jun 19, 2005 3:30 pm

Re: Changing gamebase name

Sat Jan 27, 2018 2:24 pm

you can do that using the GBToolbox.exe

Image
Hidron
Cool Member
Cool Member
Location: USA
Posts: 412
Joined: Sun Feb 13, 2011 5:05 pm

Re: Changing gamebase name

Sat Jan 27, 2018 5:08 pm

By the way, changing the folder & .mdb names only change the name on the pick list if nobody has set the name in the settings .mad. noted above. The box can be left blank if you want the choice to show the folder/.mdb name.
I have a lot of respect for Gamebase creators, maintainers & supporters.
manguan
Keen Member
Keen Member
Location: Spain
Posts: 180
Joined: Mon Jan 22, 2018 9:26 pm

Re: Changing gamebase name

Sat Jan 27, 2018 6:25 pm

Thanks guys.

Return to “The GameBase Frontend”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests