Problem with my Music players config.

Discuss the Atari ST database that uses the GameBase Frontend.

Moderators: Jimbo, Cord, Paul Thompson

arthur_gill@hotmaIl.com
Cool Member
Cool Member
Posts: 213
Joined: Fri Apr 23, 2004 1:19 pm

Problem with my Music players config.

Mon Feb 27, 2006 12:35 pm

Hi, I hope someone can assist.
I have my GB64 all up and running nicely.
I decided to finally install the ver1.2 of the AtariST gamebase.
I have everything working, (there were 2 iso images, I just extracted preserving the path structure).
Sowever, for some reason there is no 'music players' config (.ini) file.
So I downloaded STmusic, modplayer etc.
All are workign fine *except* SC68 files.
I downloaded the player, installed and pointed the front end to the executabel, and associated sc68 files with it.
All that happens however, is a dos box appears, fills woth garbage, and my computer goes *beep* A LOT!
is there a 'music players' .ini file I can get from someone, or can someone tell me what the heck I am doing wrong?
I left the default %musicfile% parer, and also (according to the help for sc68) tried --track=0 %musicfile% but no joy.
jorjastandish
New Member
Posts: 1
Joined: Sun Jul 31, 2011 9:49 pm

Sun Jul 31, 2011 10:35 pm

Is this already fixed?
Last edited by jorjastandish on Sun Aug 07, 2011 11:48 pm, edited 1 time in total.
Hidron
Cool Member
Cool Member
Location: USA
Posts: 390
Joined: Sun Feb 13, 2011 5:05 pm

Mon Aug 01, 2011 1:33 am

It's been 5 years. He probably gave up long ago.

Return to “Atari ST - GameBaseST”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests