Welcome to the Gamebase 64 forums.                 An attempt to document ALL Commodore 64 gameware before it's too late!

Help - Phantom Fighter (Martech)

Discuss the Commodore Amiga database that uses the GameBase Frontend.

Moderator: Jimbo

User avatar
OX
Cool Member
Cool Member
Posts: 459
Joined: Thu Jun 24, 2010 9:05 pm

Help - Phantom Fighter (Martech)

Fri Jul 20, 2012 11:54 pm

Trying to get this to work in GB Amiga, added the steel pulse adf version and keeps returning to the boot screen, any ideas? (The WHDload version works but I have'nt got a registered version)
User avatar
.mad.
Highly Commended Member
Highly Commended Member
Location: Lancashire
Posts: 1600
Joined: Sun Jun 19, 2005 3:30 pm

Sat Jul 21, 2012 9:20 am

must be your Amiga config settings.
These work for me. :wink:

KS ROM v1.2 (A500,A1000,A2000) rev 33.180 (256k) [315093-01]

CPU 68000

Chipset OCS

Memory
Chip 512k Slow 512k Fast NONE
User avatar
OX
Cool Member
Cool Member
Posts: 459
Joined: Thu Jun 24, 2010 9:05 pm

Tue Jul 31, 2012 9:37 pm

Well .mad. it turned out to be the floppy speed needed to be set to 100% (I had it at max 800% by default) so I added an extra key-value for the floppy speed and all's well.

I owned this back in the day, can I hell get past the level 4 Boss though, even with unlimited ships.

Return to “Commodore Amiga - GameBase Amiga”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests