need updated .mdb file for Atari ST

Discuss the Atari ST database that uses the GameBase Frontend.

Moderators: Jimbo, Cord, Paul Thompson

Mabrothrax
New Member
Posts: 9
Joined: Sat Jul 28, 2012 10:23 pm

need updated .mdb file for Atari ST

Tue Jul 31, 2012 4:55 pm

Does anyone have a .mdb file for the Atari ST that works with Gamebase v1.3

I'm using GBST v3.1.d
Hidron
Cool Member
Cool Member
Location: USA
Posts: 390
Joined: Sun Feb 13, 2011 5:05 pm

Tue Jul 31, 2012 5:32 pm

If you start it under Gamebase v1.3 it should prompt you to update the database file (assuming this wasn't already done), and it should happen automatically. Is it not doing this?
I have a lot of respect for Gamebase creators, maintainers & supporters.
Mabrothrax
New Member
Posts: 9
Joined: Sat Jul 28, 2012 10:23 pm

Tue Jul 31, 2012 5:37 pm

it does prompt me to update and when I click yes it gives me an error

saying...

"Error updating database! Your database may be corrupt!

[Error in loading DLL (48,0)]"
Hidron
Cool Member
Cool Member
Location: USA
Posts: 390
Joined: Sun Feb 13, 2011 5:05 pm

Tue Jul 31, 2012 6:27 pm

I see now you were the one with the same error on the Sega Megadrive gamebase too. Did you get that one fixed following .mad's suggestions?
I have a lot of respect for Gamebase creators, maintainers & supporters.
Mabrothrax
New Member
Posts: 9
Joined: Sat Jul 28, 2012 10:23 pm

Tue Jul 31, 2012 6:45 pm

my atari 8-bit, c64, and amiga work.

my atari st, megadrive, SNES all give the same error as above

I already tried what .mad. had suggested...I tried it again just now and I still can't get it to work.
Mabrothrax
New Member
Posts: 9
Joined: Sat Jul 28, 2012 10:23 pm

Sat Aug 04, 2012 7:26 pm

can anyone attach their .mdb file for the st v3.1.d if you are using Gamebase v1.3.

Thanks.
Hidron
Cool Member
Cool Member
Location: USA
Posts: 390
Joined: Sun Feb 13, 2011 5:05 pm

Sat Aug 04, 2012 8:00 pm

Giving you updated .mdb files doesn't really fix your underlying problem, but here you go http://www.datafilehost.com/download-d07aebf7.html

If your folder is named anything other than Atari ST, this file will need to be renamed to match the folder name.
I have a lot of respect for Gamebase creators, maintainers & supporters.
Mabrothrax
New Member
Posts: 9
Joined: Sat Jul 28, 2012 10:23 pm

Sat Aug 04, 2012 8:04 pm

perfect...thanks!
Mabrothrax
New Member
Posts: 9
Joined: Sat Jul 28, 2012 10:23 pm

Fri Aug 10, 2012 6:35 pm

I reconnected my old computer and for some reason I am able to update databases on it.



Not sure if this matters but...

My old computer is a 32bit machine running windows xp

(computer I was using between these two was a laptop that died on me and I wasn't able to get any of my files off of it)

and my current computer is a 64bit machine running windows 7


Thanks again for everyone's help.

Return to “Atari ST - GameBaseST”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests