Can't load GameBase

Are you having problems setting up GB64 on your machine? Ask your questions in here!

Moderator: Jimbo

ballez
Keen Member
Keen Member
Posts: 57
Joined: Wed Nov 13, 2013 8:52 pm

Can't load GameBase

Thu Nov 14, 2013 8:32 am

Hi,

I've downloaded the last GameBase version. But, when i try to launch I've an error. It's a standard error of Windows, something like "This program has terminated".

So, I've downloaded jGameBase.

Is there a problem with my computer? Do you have already seen that problem ?

Another little question. Does GameBase exist in portable version ? It would be very great !

Thanks a lot.
User avatar
.mad.
Highly Commended Member
Highly Commended Member
Location: Lancashire
Posts: 1597
Joined: Sun Jun 19, 2005 3:30 pm

Re: Can't load GameBase

Thu Nov 14, 2013 6:48 pm

ballez wrote:when i try to launch I've an error. It's a standard error of Windows, something like "This program has terminated"

Is there a problem with my computer?
YES there is :wink:

It would help to know your system OS, and install location.
But i would say the problem is with your current install.

download this version.
http://sourceforge.net/projects/gamebase/

uninstall all previous versions of gamebase, and re-install to
C:\Gamebase (very important if using win7 or win8)
run it with administrator priviliges.
Another little question. Does GameBase exist in portable version
Not exactly 100% portable, but try running "GBRegRun.exe" instead of "Gamebase.exe".

Return to “GB64 Help!”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests