Welcome to the Gamebase 64 forums.                 An attempt to document ALL Commodore 64 gameware before it's too late!

Problem with my Music players config.

Discuss the Atari ST database that uses the GameBase Frontend.

Moderators: Jimbo, Cord, Paul Thompson

arthur_gill@hotmaIl.com
Cool Member
Cool Member
Posts: 213
Joined: Fri Apr 23, 2004 1:19 pm

Problem with my Music players config.

Mon Feb 27, 2006 12:35 pm

Hi, I hope someone can assist.
I have my GB64 all up and running nicely.
I decided to finally install the ver1.2 of the AtariST gamebase.
I have everything working, (there were 2 iso images, I just extracted preserving the path structure).
Sowever, for some reason there is no 'music players' config (.ini) file.
So I downloaded STmusic, modplayer etc.
All are workign fine *except* SC68 files.
I downloaded the player, installed and pointed the front end to the executabel, and associated sc68 files with it.
All that happens however, is a dos box appears, fills woth garbage, and my computer goes *beep* A LOT!
is there a 'music players' .ini file I can get from someone, or can someone tell me what the heck I am doing wrong?
I left the default %musicfile% parer, and also (according to the help for sc68) tried --track=0 %musicfile% but no joy.
jorjastandish
New Member
Posts: 1
Joined: Sun Jul 31, 2011 9:49 pm

Sun Jul 31, 2011 10:35 pm

Is this already fixed?
Last edited by jorjastandish on Sun Aug 07, 2011 11:48 pm, edited 1 time in total.
Hidron
Cool Member
Cool Member
Location: USA
Posts: 392
Joined: Sun Feb 13, 2011 5:05 pm

Mon Aug 01, 2011 1:33 am

It's been 5 years. He probably gave up long ago.

Return to “Atari ST - GameBaseST”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests