Discrete Logic Arcade Games GB

Discuss any other databases that use the GameBase Frontend, whether in pre development, development or publically released.

Moderator: Jimbo

User avatar
user42
Keen Member
Keen Member
Posts: 178
Joined: Sun Dec 09, 2007 6:13 pm

Discrete Logic Arcade Games GB

Fri Mar 19, 2010 2:22 am

This Gamebase contains several simulators of discrete logic arcade games. The Breakout simulator will require that you have Adobe Air installed (Google is your friend).

Image

Link:
http://www.megaupload.com/?d=5UT7RP2I
User avatar
.mad.
Highly Commended Member
Highly Commended Member
Location: Lancashire
Posts: 1598
Joined: Sun Jun 19, 2005 3:30 pm

Fri Mar 19, 2010 8:52 am

Nice one. 8)
sut
Cool Member
Cool Member
Location: Mansfield
Posts: 200
Joined: Thu Jul 20, 2006 5:15 pm

Sat Mar 20, 2010 9:32 am

Really cool - Nice one
oknihcap
Keen Member
Keen Member
Posts: 137
Joined: Sat Jun 28, 2008 12:05 am

Sat Mar 20, 2010 11:21 pm

Very nice, but this seems to be missing Monaco, unless I'm doing something wrong. Under verify, it says 1 game missing, and monaco is not available to play. Also, there doesn't seem to be a folder for Monaco. It says missing game is monaco.zip.
sut
Cool Member
Cool Member
Location: Mansfield
Posts: 200
Joined: Thu Jul 20, 2006 5:15 pm

Sun Mar 21, 2010 7:13 am

Monaco zip is in the roms folder, just edit gamefile & you should be ok
oknihcap
Keen Member
Keen Member
Posts: 137
Joined: Sat Jun 28, 2008 12:05 am

Sun Mar 21, 2010 1:48 pm

Okay, I found monaco.zip in the MIS127H roms folder, all set now. I just had to add the roms folder in separate under the game paths.
Thanks.
User avatar
user42
Keen Member
Keen Member
Posts: 178
Joined: Sun Dec 09, 2007 6:13 pm

Sun Mar 21, 2010 2:53 pm

I know that the back-end of this is messy... :roll:
I'm actually a little surprised that there have not been more complaints and confusion here. I am glad that everyone seems to have got it successfully installed. :D Enjoy.
sut
Cool Member
Cool Member
Location: Mansfield
Posts: 200
Joined: Thu Jul 20, 2006 5:15 pm

Sun Oct 28, 2012 7:26 pm

Don't know if you've seen the latest DICE emulator release ? A couple more games of this ilk are now playable:

http://adamulation.blogspot.co.uk/2012/ ... d.html?m=1
Author: Gamebase Atari 5200, Gamebase Atari 7800, Gamebase Odyssey 1, Gamebase APF, Gamebase Channel F, Gamebase Action Max, Gamebase VideoBrain.

Contributor: Gamebase Archimedes , GamebaseST, Gamebase RCA Studio II
sut
Cool Member
Cool Member
Location: Mansfield
Posts: 200
Joined: Thu Jul 20, 2006 5:15 pm

Mon Nov 19, 2012 2:02 pm

The DICE emulator doesn't come with the graphics roms for Atari Stunt Cycle - they can be found here:

http://www.retroroms.net/modules/newbb/ ... 97&forum=1

Extract the files, rezip them as stuntcycle.zip place it in the roms folder and it should work perfectly.
Author: Gamebase Atari 5200, Gamebase Atari 7800, Gamebase Odyssey 1, Gamebase APF, Gamebase Channel F, Gamebase Action Max, Gamebase VideoBrain.

Contributor: Gamebase Archimedes , GamebaseST, Gamebase RCA Studio II
User avatar
.mad.
Highly Commended Member
Highly Commended Member
Location: Lancashire
Posts: 1598
Joined: Sun Jun 19, 2005 3:30 pm

Mon Nov 19, 2012 7:28 pm

YEAH! 8)

This is one of my all time favourite games.

Image

the rom files needed renaming as well.
http://www.datafilehost.com/download-a08000cb.html
User avatar
OX
Cool Member
Cool Member
Posts: 459
Joined: Thu Jun 24, 2010 9:05 pm

Mon Nov 19, 2012 8:35 pm

Any chance of re-posting this gb?
dax
Ice Cool Member
Ice Cool Member
Location: Poland
Posts: 687
Joined: Tue Sep 04, 2007 1:45 pm

Tue Nov 20, 2012 12:23 pm

You mean upload original version or with additional games ?
I love Gamebase's creators and compilations
User avatar
.mad.
Highly Commended Member
Highly Commended Member
Location: Lancashire
Posts: 1598
Joined: Sun Jun 19, 2005 3:30 pm

Tue Nov 20, 2012 6:25 pm

OX wrote:Any chance of re-posting this gb?
no problem.
http://www.datafilehost.com/download-015ff237.html

Breakout requires Adobe Air v1.5 or higher.
Adobe Air v1.5.3.9130
http://www.oldapps.com/adobe_air.php?old_adobe_air=6
User avatar
OX
Cool Member
Cool Member
Posts: 459
Joined: Thu Jun 24, 2010 9:05 pm

Tue Nov 20, 2012 8:24 pm

Thanks .mad.
sut
Cool Member
Cool Member
Location: Mansfield
Posts: 200
Joined: Thu Jul 20, 2006 5:15 pm

Thu Nov 22, 2012 8:31 pm

http://www.datafilehost.com/download-59a972e2.html

Update to User42's Gamebase:

Added Stunt Cycle and Space Race.

I have also changed Pong Doubles to load from the DICE emulator as it is more stable (for me anyway).

I have tried to keep the additions in the same style as the other entries (ie Screenshot, flyer and cabinet).

Enjoy
Author: Gamebase Atari 5200, Gamebase Atari 7800, Gamebase Odyssey 1, Gamebase APF, Gamebase Channel F, Gamebase Action Max, Gamebase VideoBrain.

Contributor: Gamebase Archimedes , GamebaseST, Gamebase RCA Studio II

Return to “Other GameBase Projects”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest