Welcome to the Gamebase 64 forums.                 An attempt to document ALL Commodore 64 gameware before it's too late!

need updated .mdb file for Atari ST

Discuss the Atari ST database that uses the GameBase Frontend.

Moderators: Jimbo, Cord, Paul Thompson

Mabrothrax
New Member
Posts: 9
Joined: Sat Jul 28, 2012 10:23 pm

need updated .mdb file for Atari ST

Tue Jul 31, 2012 4:55 pm

Does anyone have a .mdb file for the Atari ST that works with Gamebase v1.3

I'm using GBST v3.1.d
Hidron
Cool Member
Cool Member
Location: USA
Posts: 392
Joined: Sun Feb 13, 2011 5:05 pm

Tue Jul 31, 2012 5:32 pm

If you start it under Gamebase v1.3 it should prompt you to update the database file (assuming this wasn't already done), and it should happen automatically. Is it not doing this?
I have a lot of respect for Gamebase creators, maintainers & supporters.
Mabrothrax
New Member
Posts: 9
Joined: Sat Jul 28, 2012 10:23 pm

Tue Jul 31, 2012 5:37 pm

it does prompt me to update and when I click yes it gives me an error

saying...

"Error updating database! Your database may be corrupt!

[Error in loading DLL (48,0)]"
Hidron
Cool Member
Cool Member
Location: USA
Posts: 392
Joined: Sun Feb 13, 2011 5:05 pm

Tue Jul 31, 2012 6:27 pm

I see now you were the one with the same error on the Sega Megadrive gamebase too. Did you get that one fixed following .mad's suggestions?
I have a lot of respect for Gamebase creators, maintainers & supporters.
Mabrothrax
New Member
Posts: 9
Joined: Sat Jul 28, 2012 10:23 pm

Tue Jul 31, 2012 6:45 pm

my atari 8-bit, c64, and amiga work.

my atari st, megadrive, SNES all give the same error as above

I already tried what .mad. had suggested...I tried it again just now and I still can't get it to work.
Mabrothrax
New Member
Posts: 9
Joined: Sat Jul 28, 2012 10:23 pm

Sat Aug 04, 2012 7:26 pm

can anyone attach their .mdb file for the st v3.1.d if you are using Gamebase v1.3.

Thanks.
Hidron
Cool Member
Cool Member
Location: USA
Posts: 392
Joined: Sun Feb 13, 2011 5:05 pm

Sat Aug 04, 2012 8:00 pm

Giving you updated .mdb files doesn't really fix your underlying problem, but here you go http://www.datafilehost.com/download-d07aebf7.html

If your folder is named anything other than Atari ST, this file will need to be renamed to match the folder name.
I have a lot of respect for Gamebase creators, maintainers & supporters.
Mabrothrax
New Member
Posts: 9
Joined: Sat Jul 28, 2012 10:23 pm

Sat Aug 04, 2012 8:04 pm

perfect...thanks!
Mabrothrax
New Member
Posts: 9
Joined: Sat Jul 28, 2012 10:23 pm

Fri Aug 10, 2012 6:35 pm

I reconnected my old computer and for some reason I am able to update databases on it.



Not sure if this matters but...

My old computer is a 32bit machine running windows xp

(computer I was using between these two was a laptop that died on me and I wasn't able to get any of my files off of it)

and my current computer is a 64bit machine running windows 7


Thanks again for everyone's help.

Return to “Atari ST - GameBaseST”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests