Welcome to the Gamebase 64 forums.                 An attempt to document ALL Commodore 64 gameware before it's too late!

Can't load GameBase

Are you having problems setting up GB64 on your machine? Ask your questions in here!

Moderator: Jimbo

ballez
Keen Member
Keen Member
Posts: 57
Joined: Wed Nov 13, 2013 8:52 pm

Can't load GameBase

Thu Nov 14, 2013 8:32 am

Hi,

I've downloaded the last GameBase version. But, when i try to launch I've an error. It's a standard error of Windows, something like "This program has terminated".

So, I've downloaded jGameBase.

Is there a problem with my computer? Do you have already seen that problem ?

Another little question. Does GameBase exist in portable version ? It would be very great !

Thanks a lot.
User avatar
.mad.
Highly Commended Member
Highly Commended Member
Location: Lancashire
Posts: 1600
Joined: Sun Jun 19, 2005 3:30 pm

Re: Can't load GameBase

Thu Nov 14, 2013 6:48 pm

ballez wrote:when i try to launch I've an error. It's a standard error of Windows, something like "This program has terminated"

Is there a problem with my computer?
YES there is :wink:

It would help to know your system OS, and install location.
But i would say the problem is with your current install.

download this version.
http://sourceforge.net/projects/gamebase/

uninstall all previous versions of gamebase, and re-install to
C:\Gamebase (very important if using win7 or win8)
run it with administrator priviliges.
Another little question. Does GameBase exist in portable version
Not exactly 100% portable, but try running "GBRegRun.exe" instead of "Gamebase.exe".

Return to “GB64 Help!”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest